Posting and Editing Problems

    Results 1 to 5 of 5
    1. #1
      Senior Member Steve M1911A1's Avatar
      Join Date
      Feb 2008
      Location
      Northwest Washington State
      Posts
      7,620

      Exclamation Posting and Editing Problems

      Beginning this morning, when I write a post I am faced with a very different message-writing area.
      I am now typing in Courier font, even though the post ends up in what seems to be Arial when it joins the thread. Further, I have no control over boldface or italics, either.

      Worse, when I edit a post, I cannot get the edited post to "take." I click on Submit, but the Courier text stays on my screen, and the edited post never shifts back to the thread.
      In order to get out of what seems to be an endless loop, I have to click on Cancel, and lose my edit.

      Wassup wid dat?

    2. #2
      Administrator
      bman505's Avatar
      Join Date
      Feb 2011
      Location
      New Mexico
      Posts
      42
      Looking into it!

    3. #3
      Administrator
      bman505's Avatar
      Join Date
      Feb 2011
      Location
      New Mexico
      Posts
      42
      Editing issues should be fixed. Let me know if you continue to have issues. Thanks

    4. #4
      Senior Member Steve M1911A1's Avatar
      Join Date
      Feb 2008
      Location
      Northwest Washington State
      Posts
      7,620
      All fixed, bman. Thanks.

    5. #5
      Administrator
      bman505's Avatar
      Join Date
      Feb 2011
      Location
      New Mexico
      Posts
      42
      No problem!

    Sponsored Links

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •